Digitális analitika

books an a cup of coffee

15 Már Adatok, amelyeket a legtöbb író nem akar ismerni

Ha vásárolunk egy könyvet egyfajta hazárd játékot űzünk: megnézhetjük milyenek a könyv értékelései, dönthetünk a korábbi tapasztalatok alapján, de végső soron nem tudhatjuk mit kapunk. Ennek az olvasók (avagy fogyasztók) szempontjából szerencsétlen helyzetnek vethet véget, ha könyvkiadás él az olvasói analízis lehetőségével. A kiadók eddig meglehetősen analóg módon, leginkább a megérzésekre...

Read More

10 jan Analytics audit: A webanalitikai adatok könyvvizsgálata

email-campaign-analytics1 Időről-időre fel minden vállalatnak fel kellene tennie a kérdést, hogy a webanalitikai adatok őszintén tükrözik-e a cég digitális teljesítményét. A könyvvizsgálat a vállalkozások pénzügyi teljesítményét többnyire elég hitelesen megmutatja, amit minden esetben a független szakemberek végeznek. Ugyanezt az elvet kellene követni a webanalitikai adatokra is.
Read More

07 aug Hogyan építs insights teamet?

hiring-analytics A nagyvállalatoknak, különösen azoknak, akiknek online-ból is származik bevételük nemcsak analitikai szakemberre, hanem egy egész csapatra lenne szüksége. A cikkben összegyűjtöttem, hogy milyen alap szempontokat célszerű figyelembe venni a házon belüli digital analytics team építéséhez, valamint a szakember(ek) kiválasztásához.
Read More